Agenda

Ty wybierzesz swój idealny program.

Uczestnicy LEGAL MARKET DAY będą mieli dostęp do większości prelekcji przez 14 dni po konferencji. Lista prelekcji dostępnych tylko „na żywo” została oznaczona specjalnym symbolem „TYLKO NA ŻYWO” w agendzie poniżej.

11.03.2022

10:00

5 min

Rozpoczęcie konferencji

10:05

30 min

Wkrótce aktualizacja

10:35

10 min

Wstęp do debaty

10:45

30 min

Debata

11:15

30 min

Wkrótce aktualizacja

11:45

30 min

Wkrótce aktualizacja

12:15

60 min

LUNCH

13:15

30 min

Wkrótce aktualizacja

13:45

15 min

Wkrótce aktualizacja

14:00

30 min

Wkrótce aktualizacja

14:30

10 min

Wstęp do debaty

14:40

30 min

Debata

15:10

30 min

Wkrótce aktualizacja

15:40

20 min

Przerwa kawowa

16:00

30 min

Wkrótce aktualizacja

16:30

30 min

Wkrótce aktualizacja

17:00

30 min

Wkrótce aktualizacja

17:30

10 min

Zakończenie konferencji